Служебният кабинет вместо да потвърди останалите 5 танкера, затрудни държавата

...
 Служебният кабинет вместо да потвърди останалите 5 танкера, затрудни държавата
Коментари Харесай

Асен Василев: Служебният кабинет вместо да потвърди останалите 5 танкера, затрудни държавата

 Служебният кабинет вместо да удостовери останалите 5 танкера, затрудни страната и я вкарва в енергийна рецесия. Няма по какъв начин слотовете да са се оскъпили с такава фрапантна цена. Слотовете костват сред 5 и 10 евро на мВтч.

Това сподели Асен Василев в ефира на NOVA.

 

По думи на някогашния финансов министър България е била подсигурила топлота за зимата - “договорихме 7 танкерикакто цялостния потенциал на азерския газ. ”

 

Чух няколко фрази на Георг Георгиев и следващата неистина. Добрев нещо е писал във Facebook. На пазара има всевъзможен газ. Това, което Булгаргаз направиха, е да подсигурят танкери, които да се разтоварят в Гърция. Правени са търгове с компании. Който е дал най-ниска цена – купуваме газ. Всеки ден си плащахме поръчка към Газпром и получавахме „ нула “ газ, разясни Асен Василев.  Направихме първи крачки, договорихме 7 танкера и цялостните количества азерски газ да тръгнат от първи юли. След това имахме два работни дни, с цел да подсигурим слотовете. Не разбирам за какво служебния кабинет не удостовери останалите пет слота.  

 

Към края на нашето държавно управление имахме едностранно нарушаване на контракта от страна на Газпром. Реално заплащане се прави в Газпромекспорт банк. Бяха признати и по-късно върнати.  Надавам се да не престават да се изпращат поръчките всеки ден към Газпром.

 

 Защо военният министър се занимава с газ?!  Трябва да си довършим работата по нарастване на пенсиите.

 

Очаквайте още информация!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР